Wat kost een spreker nu eigenlijk? 

Ik weet uit eigen ervaring dat het handig is wanneer je als (event-)organisator of bedrijf snel een antwoord hebt. Qua lezing. Qua tarief en qua persoonlijkheid van de spreker. Ik vind het fijn om je daarmee van dienst te zijn en je van te voren zoveel mogelijk te informeren. Daarom hieronder een helder overzicht van de investering die je wellicht gaat doen.

Ik bied graag duidelijke all-in tarieven, daarom zijn ook reiskosten, reistijd binnen Nederland en een (telefonisch) voorbereidingsgesprek allemaal gewoon bij de prijs inbegrepen. Zo weet je alles in één oogopslag of het in je budget past en word je niet verrast door extra kosten achteraf.

Spreker (all-in tarief)

€ 1495,- (excl 21% btw) – incl. voor bespreken, voorbereiding, reiskosten, reistijd binnen NL. Tijdsduur 20 – 90 minuten


Op aanvraag:

Inspiratietour langs duurzame en sociale initiatieven in Rotterdam die een wereld van verschil maken.

 

Verder wil ik altijd graag zoveel mogelijk toegevoegde waarde hebben. Daarom pas ik mijn optreden aan op een manier dat de bezoekers het gevoel hebben dat het verhaal voor hen gemaakt is. Geen vrijblijvend verhaal, maar een mix van humor en emotie zodat de boodschap ook echt blijft hangen. De presentatie is pas echt geslaagd als er maanden later nog steeds over gesproken wordt en mensen er ook echt mee aan de slag gaan. Dan kun je pas met recht zeggen dat het optreden een investering is in plaats van een kostenpost. Ik breng je overigens graag in contact met klanten die dit al hebben mogen ervaren. 

Voor alle optredens geldt dat de ideale tijdsduur afhankelijk is van het doel van de bijeenkomst. Het is maatwerk. Ik overleg graag met je hoe we samen het optreden het beste tot zijn recht kunnen laten komen en het maximale uit uw investering kunnen halen. Ik kijk er naar uit!