Van breakdown naar breakthrough in 24 uur

Nog geen maand geleden, zat ik in een technisch wak (dit klinkt beter dan een dip), dus besloot ik: "Michèle, je hebt twee keuzes: terug naar start of zoals Jim Morrison in het nummer van The Doors bezingt 'Break on through to the other side". Ik ben geen fan van The Doors. Ik hou zelfs niet van dit nummer. Maar dit ene zinnetje maakt een wereld van verschil. Ik heb een droom. I'm a woman on a mission. Terug naar start is geen optie, dus heb ik maar één keuze: Doorbreken! No matter what!

Ik kan niet geloven hoe mijn leven onherkenbaar is veranderd sinds ik Elite Personal Trainer Michel Dekker van Active Sports Premium Club drie weken geleden in de arm heb genomen om mij naar de Next Level in mijn leven en business te brengen. Eén van de beste beslissingen in mijn leven. Drie weken geleden zat ik echt compleet vast. Meestal komt zo'n moment vlak voor je grote succes. Dat wist ik ook wel. Maar mijn mindfucks hadden een andere conversatie in mijn hoofd. Ik kwam bij Michel binnen en had geen idee wat ik kon verwachten. Geen woord teveel toen Michel zei: Opgeven kan iedereen, doorzetten is slechts voor enkelen weggelegd. Je hebt al zoveel bereikt. Je zit vlak voor je grote doorbraak. Geef me 12 weken. Mocht je daarna nog willen opgeven, dan kan het altijd nog. Ik ga je in 12 weken tijd laten zien wat je allemaal kunt doorbreken. Het enige wat je moet doen, is doen wat ik zeg en je mindfucks met een enkeltje naar het hiernamaals sturen." Zijn zin: "Je moet doen, wat je moet doen om te worden wie je echt wilt zijn" is de drive die mij iedere dag helpt.

Michel daagt me stap voor stap iedere keer weer uit om zelf mijn grenzen verleggen. Niet door te schreeuwen of te blaffen. Nee, door me te laten geloven in mijzelf, ongemakken te overwinnen en laserfocus, zoals hij het noemt, te houden op wat ik echt wil bereiken. Hij leert me dingen met aandacht te doen. Niet te knallen, maar bewust te kiezen. Daarnaast leer ik alles over houding en beweging. "Want hoe je in het leven staat en beweegt, dat zegt alles over je".

Zelf kiezen, gaan voor succes en doen wat ik moet doen om te worden wie ik echt wil zijn. Dat maakt nu iedere dag het grote verschil. Hijgde ik drie weken geleden nog als een oude steunbeer als ik een trap op moest? Nu train ik 5 keer per week. Is mijn houding verbeterd en voel ik me nog meer in mijn kracht. Drie weken geleden zei ik nog tegen hem: "Twee dingen die mijn leven nog leuker zouden maken zijn, zijn een leuke vent bij wie ik thuis kan komen en die het tof vindt om bij mij thuis te komen en met mijn talkshow een impact maken op mensen en de wereld.

Nu drie weken later ben ik al heel wat kilo's kwijt door gezond eten en bewust trainen. Blaak ik van energie. Is mijn huid weer mooier en zachter. Voel ik me helder en veel gefocuster en rustiger. Verzet ik meer bergen in minder tijd. Ben ik bovendien ineens samen met de leukste man die mij op handen draagt en overlaadt met zijn liefde en word ik inderdaad benaderd door grote toffe organisaties om mijn talkshow ook zakelijk in te zetten! En ben ik bovendien benaderd door de organisatie van de Aardig Onderweg Awards of ik mijn eigen talkshow You&Mies wil aandragen als initiatief voor 2016! Whatthebleep!

Mocht je willen blijven zitten, waar je zit, dan raad ik je absoluut af om met Michel te gaan samenwerken. Maar als je echt wil doorbreken en met het grootste plezier en bevlogenheid naar de Next Level wilt en door barrières en de mindfucks van de reptielenbreinen heen wil breken, zowel privé als in je business, dan moet je absoluuuuuuut met hem gaan samenwerken!

Bovenal doe ik het nog met groot plezier ook, want hij is ook nog gewoon waanzinnig aardig, sympathiek, gedreven en enorm inspirerend. Het is werkelijk een feest om in zijn nabijheid naar een hoger niveau te gaan.

Ik heb echt mijn vibe weer te pakken! Superdankbaar voor mensen zoals hij die zich met al hun passie en kunde inzetten en geloven in wat je allemaal kunt bereiken en je daar ook naartoe helpen.

#‎noexcuses #‎doenwatjemoetdoenomtewordenwiejeechtwiltzijn #‎genieten #‎yes! #‎totallifemakeover #‎lovingit!