Genomineerd voor Rotterdamse Zakenvrouw 2018

Uitreiking 2018.jpg

Stemmen kan nog tot 17 april 2018 via www.rotterdamsezakenvrouw.nl/finalekandidaten


 FOTOCREDIT:  WWW.TEAMLEADER.NL

FOTOCREDIT: WWW.TEAMLEADER.NL

 

OOK HET PUBLIEK VAN JOUW EVENT OF BIJEENKOMST AANFIKKEN?

 

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Tijdens de bijeenkomst inspireerde ze een tot de nok toe gevulde zaal met haar verhaal. Gesproken vol passie, met hart en ziel. Daarbij volop oog houdend voor de boodschap die ze te brengen had en waarbij de Rotterdamse directheid goed doel trof. Ze sluit goed aan op het soort publiek en soort bijeenkomst en raakt de mensen daar waar het er toe doet. Voor ons een gouden greep als afsluiter van deze bijeenkomst. Van harte aanbevolen!
- Saskia Engels, NIBIG -

“Hartstikke gaaf, Michèle, dat je met jouw verhaal anderen inspireert tot het op hun beurt inspireren van anderen. Yay! ❤

— Jojanneke Van Den Bosch - Social Media Expert

“Met vuur en enthousiasme heeft Michele het Jaarcongres ‘Ondernemen is Topsport’ begeleid. Met haar directe ‘niet lullen maar poetsen’ stijl en Rotterdamse humor verbindt en inspireert zij de deelnemers. Zoals ze zelf zegt: “Wat zet jou nou in de fik?” Waar wordt jij gelukkig van, als mens en ondernemer? En welke stappen ga jij zetten om daar je brood mee te verdienen? Goed voorbereid stelt Michèle originele vragen waardoor je als geïnterviewde of ervaren spreker niet wegkomt met een standaardverhaal. Dat alles maakt dat een congres met 2 interviews en 2 lezingen blijft boeien tot de laatste minuut en aanzet tot reflectie over het eigen ondernemerschap. Haar dagvoorzitterschap biedt kwaliteit en humor en werkt als een katalysator, maakt van toehoorders deelnemers. Met Michèle erbij weet je één ding zeker: knetteren zal het. Vonken van passie en inspiratie. Je gaat energiek en vol plannen weer op pad!

— Tanneke Jansen, Voorzitter ZZPRO

Als gast in de zaal ontdekte ik de grote kracht van Michèle. Zij heeft de magie waarbij ze het bijzondere verhaal omhoog weet te krijgen achter de gewone mens. Met haar professionaliteit en persoonlijke bevlogenheid presenteert ze deze mensen en hun verhaal letterlijk om de buitenwereld mee te inspireren. Dat is wat zij bewerkstelligt. Ze opent ogen en brengt echt iets teweeg. Hoogleraar Beatrice de Graaf zegt altijd: “We hebben counter encounters in de wereld nodig” Mensen die verhalen en dingen vertellen, die wel goed gaan. Dat laat Michèle zien! Harten gaan in de fik en mensen gaan verder kijken. Door het horen, voelen en beleven van ontstaat er bewondering, verwondering, respect en waardering. Maar bovendien een warm gevoel. “Potverdikkie, de wereld zit gewoon WEL vol met toffe mensen. Dat laat jij zien Michèle!
— Caroline de Jager - Kwartiermaker Aanpak Leegstand / Campagne kernteam D66 Rotterdam
hartindefik.jpg
"Mensen die doen waar hun hart van in de fik gaat,
maken een wereld van verschil "
Michèle Sparreboom - spreker & (social impact) entrepreneur