MICHELE'S WERK IN BEELD


SAMENWERKINGSPARTNERS


TESTIMONIALS

Michèle Sparreboom, wat een topper! Ze kan improviseren waar nodig. Zo liet de techniek af en toe te wensen over en onze input vooraf was erg summier. Ze kan perfect inspelen op een gemêleerd publiek, zo waren er o.a. interviews met de burgemeester, maar ook met robuuste havenmedewerkers. Michèle was als presentatrice de kers op de taart op ons feest ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van ons bedrijf.
— Xander Scheffel - General Manager Schmitt Anchors & Chaincables B.V.

Ik heb Michèle leren kennen als een warme en enthousiaste presentator. Zij heeft als host tijdens ons business netwerkevent RotterdamRibRally, op een professionele en enthousiaste wijze de onderwerpen op de dag aan elkaar verbonden. Gelukkig wil zij dit weer doen voor de editie van 2016. Ik beveel haar van harte aan.
— Johan van Eekhout - Managing Partner Van Eekhout Groep en founder Stichting RibRallyRotterdam

Met vuur en enthousiasme heeft Michele gisteren als dagvoorzitter het ZZPRO Jaarcongres ‘Ondernemen is Topsport’ begeleid. Met haar directe ‘niet lullen maar poetsen’ stijl en Rotterdamse humor verbindt en inspireert zij de deelnemers. Zoals ze zelf zegt: “Wat zet jou nou in de fik?” Waar wordt jij gelukkig van, als mens en ondernemer? En welke stappen ga jij zetten om daar je brood mee te verdienen?
Goed voorbereid stelt Michèle originele vragen waardoor je als geïnterviewde of ervaren spreker niet wegkomt met een standaardverhaal. Dat alles maakt dat een congres met 2 interviews en 2 lezingen blijft boeien tot de laatste minuut en aanzet tot reflectie over het eigen ondernemerschap.
Haar dagvoorzitterschap biedt kwaliteit en humor en werkt als een katalysator, maakt van toehoorders deelnemers. Met Michèle erbij weet je één ding zeker: knetteren zal het. Vonken van passie en inspiratie. Je gaat energiek en vol plannen weer op pad!
— Tanneke Jansen, Voorzitter ZZPRO
“Met haar sprankelende persoonlijkheid, humor en Rotterdamse directheid was Michèle voor ons de ideale host van de avond waarbij ze de opening van ons nieuwe kantoor presenteerde. Door het creëren van een intieme huiskamer-sfeer geeft ze iedereen direct een welkom gevoel. Tegelijkertijd zorgt ze voor inhoud en wijsheid door het stellen van de juiste vragen! Puur als dat ze is, gaat Michèle echt voor de kracht van de persoon en zijn/haar verhaal. Met haar bevlogen en oprechte persoonlijkheid verrast ze mensen niet alleen, ze presenteert, representeert, vertaalt en bouwt bruggen, zoals het een echte Rotterdamse betaamt.
— Johan Hoogendijk - Fynder Foundation
jessie.jpg
De bevlogenheid en ervaring van Michèle is enorm aanstekelijk, zowel voor ons organisatoren in de voorbereiding voor ons jaarlijkse netwerkevent, als voor de bezoekers bij het event zelf. Een no nonsense Rotterdamse aanpak, met daadkracht, humor, hartelijkheid en enthousiasme brengt ze tijdens het event oprechte verhalen bij de sprekers tijdens de talkshow naar boven. Voor ons was het een feest met zo’n fijne dagvoorzitster samen te werken!

— — Jessie Brockhoff - Jong Management Haarlem / directeur Handelsroute.nl
Ik vond het een feest om met Michèle samen te werken.In onze zoektocht naar een rasechte Rotterdamse recht voor zijn raap presentatrice voor ons International Circusstad Festival werden we getipt om contact op te nemen met Michèle. Ondanks dat ze nog niets van circus en circusstad wist vonden we in ons eerste gesprek al gezamenlijke grond: over passie, risico, opstaan vallen en weer doorgaan, magie, bevlogenheid. De onderwerpen waar haar ‘hart van in de fik gaat’ pasten perfect bij onze missie en bevlogenheid van ons Internationale Circusstad Festival. Vijf dagen lang was zij samen met haar co-host Arno voor duizenden gasten een geweldig duo en een op en top gastvrouw op het Schouwburgplein in Rotterdam. Met bergen energie, vrolijkheid, meedenkkracht en gedrevenheid. De volgende keer werken we heel graag weer met haar samen.
— Maaike van Langen – Artistiek directeur Internationaal Rotterdam Circusstad Festival

Michèle heeft de lancering van ons boek , ‘Lijn 4 Over een kleurrijke stad in beweging’, gepresenteerd en dat deed ze erg goed. Het enthousiasme spatte er vanaf. Dat gaf ons een boost. Want voor ons was het best spannend. Ze stelde de mensen die geïnterviewd werden op hun gemak waardoor het een ontspannende happening werd. En… we kregen louter positieve reacties na afloop. Daar deden we het voor. Wat ik van Michèle heb geleerd? Simpel: alles komt goed! In ons geval klopte dat helemaal. Dank!
— Conny Rijken - Rijken & Jaarsma BV