DE-JURK-VAN-MIJN-LIJF-SHOW #1

Afgelopen week ontving ik supertoffe berichten naar aanleiding van de lancering van Project Tof! Geweldig! Superbedankt voor de heerlijke boost, want het is altijd best spannend om iets nieuws te starten. Daarnaast meldden vele zich aan als Toffe Volger en helemaal te gek... als Toffe Vriend van Project Tof!

Logischerwijs kreeg ik ook een aantal vragen rondom Project Tof. Ik dacht hoe leuk is het om deze gewoon in een 'Vraag me de jurk van het lijf'-show daarop antwoord te geven. Dus al zittend in een heerlijke koffie-bar in Rotterdam, Ver van Hier, charterde ik Club Tof-buddy Tamara Heskes om als spontane cameravrouw en interviewster op te treden. 

Wil je meer lezen over Project Tof of ontdekken hoe jij Toffe Vriend kunt worden? Lees dan hier verder. 
Blijf ook voor jouw toffe tips voor local heroes, vragen en inspiratie met Project Tof delen. Deze kun je mailen naar mail@michelepresenteert.nl.
(een aanrader voor het mailadres....Michèle is op z'n Frans, dus met 1xL)

Michele SparreboomComment