LANCERING PROJECT TOF: HET TOFSTE JAAR OOIT!

Afgelopen zomer begon het idee al de sudderen. Nieuwsgierigheid. Naar hoe mensen hun tofste leven leven. Mensen die toffe dingen doen en daarmee hun wereld en de wereld een stuk leuker, mooier en toffer maken. 

Het idee ontstond om op tour te gaan langs die verhalen. Die mensen te ontmoeten. Te ontdekken wat ze doen en hoe ze dat doen. Hun tools, tips en tricks ontdekken voor hun leukste leven. Zo werd project TOF geboren.

Zeker in het licht van de 'pittige' ervaringen die de wereld momenteel ervaart, kreeg ik nog meer behoefte om geïnspireerd te raken door de verhalen van deze mensen. Mensen die ik local heroes en levensavonturiers noem. De wereld kan ik niet veranderen, maar we kunnen wel steentjes verleggen. Door de dingen te laten zien, die deze wereld tof maken. Vrienden en bevriende enterpreneurs werden enthousiast en riepen dat ze wilden aansluiten. Zo gezegd, zo gedaan. Project TOF werd een feit en ook Club Tof.

Op 1 januari 2016 pak ik mijn rugzak voor een jaar lang ontdekken, nieuwe avonturen beleven, mooie dingen organiseren en mensen ontmoeten. Als we met velen zijn, dan kunnen we deze wereld het komende jaar een heel stuk toffer maken. Mijn droom is om minimaal 1000 Toffe Vrienden te verzamelen om samen met hen en met Club Tof dit avontuur mee te beleven. Daarmee maak ik, samen met hopelijk een heleboel andere toffe mensen 2016 tot het allertofste jaar!

Supertof als ook jij met mij mee wilt op dit avontuur.

Let's go!

Groetjes, Michèle

Michele SparreboomComment